Thuiszorg

In de Hillegondaflat is Thuis in Zorg (onderdeel Lelygroep)de aanbieder van zorg, zoals persoonlijke verzorging, individuele begeleiding, verpleging en huishoudelijke verzorging.
Deze kleinschalige Rotterdamse organisatie legt zich toe op hoogwaardige, persoonsgerichte zorgverlening en werkt uitsluitend met gekwalificeerd personeel.
Thuis in Zorg biedt sinds 2008 iedereen die in de Hillegondaflat woont de zekerheid van zorg wanneer dat nodig is, zodat de bewoners er zo lang mogelijk met een gerust en veilig gevoel kunnen blijven wonen. De wens en leefstijl van elke individuele bewoner is het uitgangspunt in de aan te bieden zorg.

Deskundige medewerkers van Thuis in Zorg zijn 24 uur/dag in de flat aanwezig.

Wanneer u zorg nodig heeft, is er de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een indicatie via de AWBZ.
Huishoudelijke verzorging biedt Thuis in Zorg uitsluitend via een persoonsgebonden budget (PGB) vanuit de gemeente of op particuliere basis.
Mocht extra aanvullende zorg gewenst zijn dan is dat zeker mogelijk.

Receptie


De receptie van de Hillegondaflat staat voor u klaar. Dit kan variƫren van het regelen van een taxi, het doorgeven van berichten, het gebruik van email-faciliteiten, tot het regelen van boodschappen, het inroepen van de hulp van een huismeester.

Onze receptiemedewerkster kent alle bewoners persoonlijk.