De appartementen

De appartementen

De woningen in de Hillegondaflat zijn compact, maar bieden alle ruimte om de woning comfortabel in te richten. Vele bewoners van de Hillegondaflat woonden voorheen in grote (koop)woningen, waarbij het aan ruimte niet ontbrak. Ervaring leert dat de bewoners zich snel thuis voelen en blij zijn de zorgen van het onderhoud van een grote woning achter zich te kunnen laten.     

De Hillegondaflat heeft twee- en driekamer appartementen. Alle typen appartementen zijn ruim opgezet en hebben vrijwel allemaal uitzicht op de plas en de skyline van Rotterdam. Door al het groen in de omgeving ziet u gedurende het jaar vanuit uw raam de seizoenen voorbijkomen.

Alle appartementen hebben grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen, elektrische zonwering en elk appartement heeft minimaal één balkon.

Het merendeel van de appartementen beschikt over een ruime woonkamer met keuken, voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Ook is er minimaal één slaapkamer met badkamer.

De huurprijzen van onze appartementen variëren aan de hand van de grootte en staat van afwerking. De prijzen starten bij EUR 2.367,00 inclusief servicekosten per maand. Wilt u meer informatie over de appartementen en de kosten? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een (vrijblijvende) rondleiding door ons complex.