De Hillegondaflat is op zoek

Stichting Hillegondaflat zoekt een directeur

De Hillegondaflat is een serviceflat gelegen in Rotterdam op een van de mooiste plekjes van Hillegersberg: aan de Bergse Voorplas. De 60 appartementen worden aan senioren verhuurd die daar zelfstandig wonen. De Hillegondaflat beschikt over o.a. een restaurant met een chef-kok die zes dagen per week sterrenwaardige maaltijden bereidt. Bovendien is 24/7 alarmvoorziening, verzorgd door de aanwezige thuiszorgorganisatie, en eigen personeel aanwezig.

De bewoners weten dat veiligheid, kwaliteit en privacy al decennialang begrippen zijn voor de Hillegondaflat.

Het bestuur zoekt een dame of heer die met passie, respect en tact het leven van de bewoners zo aangenaam mogelijk maakt in de Hillegondaflat. Een team van 17 medewerkers staat hierbij ter beschikking voor de dagelijkse gang van zaken. De directeur legt verantwoording af aan het bestuur van de Stichting Hillegondaflat. Deze unieke functie stelt hoge eisen aan de persoon die wij op het oog hebben. Een assessment maakt daarom deel uit van de sollicitatieprocedure.

Verantwoordelijkheden en taken

Profiel kandidaat

Persoonlijk profiel

De kandidaat die het bestuur zoekt, is een stevige, empathische, sociaal-intelligente en verbindende persoonlijkheid met de nodige (levens)ervaring en leidinggevende capaciteiten. Kunnen schakelen in diverse uiteenlopende situaties vereist een flexibele instelling met de nodige stressbestendigheid. De kandidaat is bereid om buiten het reguliere 9-5-weekkader te werken; de bewoners staan per slot van rekening op de eerste plaats.

Aanbod

Uw sollicitatie met referenties en foto stuurt u voor 29 januari 2021 naar bestuur@hillegondaflat.nl Voor informatie kunt u zich richten tot Annette van ´t Hof en Jef van Adelberg op telefoonnummer 010-418 00 30. De eerste gesprekken worden in week 6 gevoerd.